7 tips for å planlegge den perfekte bryllupsreisen

7 tips for å planlegge den perfekte bryllupsreisen

Å dra på bryllupsreise er ikke like vanlig om det var før, noe som er litt synd. Etter å ha jobbet hardt med å planlegge bryllupet og arrangert det og blitt hyllet av venner og kjente, kan man trenge en pause.

Bryllupsplanleggingen kan være hektisk og stressende. Kanskje har dere kranglet om budsjettet, kanskje slet du med å finne en bryllupskjole, kanskje regnet det på den store dagen.

Uansett, dere fortjener å komme dere bort litt, så legg bryllupsreisen inn i budsjettet så du får råd til det og.

Tips 1: Bestill tidlig

Jo tidligere du bestiller reisen, jo rimeligere kan du få den. Siden de fleste av oss bruker et år eller mer på å planlegge bryllupet, kan du bestille drømmereisen tidlig. Da blir prisen noe du kan leve med.

Tips 2: Samarbeid

Dere skal ta fatt på en felles reise inn i en ny hverdag, så det er viktig å gjenskape denne fellesskapsfølelsen i planleggingen av bryllupsreisen. Finne frem til et par destinasjoner og bli enig.

Tips 3: Ta imot råd, men ikke la andre ta over

Kanskje er ikke dere så vant til å reise, men dere har venner som reiser. La dem komme med gode råd, men ikke la deg overtale til å dra til deres favorittsted. Sug til deg informasjon, men gjør dine egne valg.

Tips 4: Spesifikke ideer

Når du kal sette deg ned sammen med bruen, er det viktig å være spesifikk. Ikke bare tenk at du vil til en storby, hva slags storby og hva vil du gjøre der? Vil du handle eller vil du få spabehandlinger? Jo mer spesifikk du kan være, jo enklere blir det å finne drømmedestinasjonen.

Tips 5: ikke bare søk på nettet

Du finner så og si alt på internett, men er du ute etter noe spesielt kan det lønne seg å kontakte et reisebyrå. De kjenner godt til selve reisemålet, hvordan du kommer deg dit og kan hjelpe deg å vurdere om dette er perfekt for din bryllupsreise.

Tips 6. Ha et romslig budsjett

Uventede utgifter dukker alltid opp. Så det gjelder å ikke presse budsjett. Ha litt spillerom slik at du kan dekke opp eventuelle uforutsette utgifter. Fordelen er selvsagt at hvis du ikke bruker opp bufferen på bryllupet, kan pengene brukes på bryllupsreisen.

De aller fleste bruker mer penge på bryllupsreisen enn planlagt, så legg alltid inn ekstra penger også i budsjettet her.

Tips 7. Du må ikke dra med engang

Det kan være mange grunner til at du vil utsette bryllupsreisen litt. Kanskje skjer det noe viktig på hjemmefronten like etter bryllupet som dere må være med på? Du vil kanskje roe ned litt ekstra før du reiser bort, få pakket ut alle gavene og ordnet med det praktiske. Uansett grunn, du velger selv når du vil dra.

Samtidig, ikke vent for lenge. Ta med deg godfølelsen fra bryllupet ut på reise, så dere får en virkelige god start på familielivet.


Comments

0 responses to “7 tips for å planlegge den perfekte bryllupsreisen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *